Om

Hansen-Design er en web-shop der fører et bredt udvalg inden for møbler, brugskunst, Tiffanylamper, emaljeskilte, smykker og ikke mindst vores populære æsker og skattekister.

Hansen-Design designer og fremstiller selv vores flotte robuste vinreoler  i jern/træ og der bliver hele tiden udtænkt nye modeller og nye træsorter, der bliver i den grad tænkt i kreative baner så det er muligt at smykke sit hjem med en helt unik 100 % dansk vinreol.

Resten af vores varesortiment finder vi selv på rejser i udlandet hvor vi håndplukker hvert enkelt produkt. Vi prøver så vidt at det er muligt  at finde nogle spændende produkter som man ikke lige ser alle andre steder.

Tiffany lamper

Vores meget populære Tiffany lamper (oprindelig amerikanske ) er fremstillet i Kina efter de gamle principper. Hver enkelt stykke glas er samlet og bundet sammen med kobbertråd og derefter loddet med loddetin, hvorved de smukke mønstre og farver bliver til de flotteste lampeskærme med et vidunderligt varmt lys. Lampefoden er lavet af metal i nostalgisk stil

Møbler

Vores sminkeborde er i romantisk stil, enhver piges drøm. Vi fører 3 forskellige modeller, et mindre og 2 større modeller. Vores andre møbler er unikke og rustikke og vi stræber efter hele tiden at føje ny modeller til.

Brugskunst

Her finder vi de sødeste og sjoveste figurer i mange forskellige materialer. Buddhaer, dyrfigurer, glashøns, pudebetræk og meget mere.

Emaljeskilte

Skab din helt egen nostalgiske stil med emaljeskilte. De fleste er reproduktioner af gamle reklameskilte, nogle med tekst andre med skønne billeder. Her er både noget til smilebåndet og noget at reflektere over.

Smykker

Vores smykker er fremstillet i ægte læder og andre materialer uden at de sprænger budgettet. Her er råd til at få sig et nyt armbånd eller en ny halskæde, de fleste i onesize, så alle kan være med.

Æsker & Skattekister

Vores udvalg inden for æsker og skattekister er meget stort, fra helt små æsker til større kister. Er man på udkig  efter en lille æske til f.eks at lægge penge i eller en større æske til opbevaring  burde det være muligt at finde den her. Udover det har vi vores populære vinæsker, perfekte til vingaven til ham der har alt, eller til værten/værtinden.

[hr]

Få en video rundtur i butikken

Bent Hansen viser rundt i butikken i Haare.

Ny butik i Haare med brugskunst og møbler

Artikel fra Fyens.dk 21. november 2014 – se original artikel her: www.fyens.dk

Hansen-Design åbner ny butik i Haare ved Gelsted

Bent Hansen og Mette Edri åbner butik i en længe af Ruegården i Haare. Her vil de sælge brugskunst. Haare: Et stort sølvfarvet kattedyr og andre figurer, smykker, vinreoler, lamper og meget andet pryder det store rum i længen på Ruegården, Tanderupvej 1.

Her åbner parret Mette Edri og Bent Hansen fra på lørdag en butik med møbel- og brugskunst ved siden af deres private hjem. “Jeg har solgt min tidligere virksomhed, men er for ung til at gå på efterløn”, griner 62-årige Bent Hansen.

Rejser selv til Kina

Den nye butik sælger primært brugskunst – alt fra smykker til lamper, men også møbler i diverse træsorter importeret fra Fjernøsten. Et par gange om året rejser parret til Kina, hvor de på et kæmpestort marked i flere etager finder ting, de tror, de kan sælge herhjemme. “De har alt derude, en hel etage med smykker for eksempel”, fortæller Bent Hansen.

En enkelt ting er dog ikke importeret fra Kina. Bent Hansen har selv designet og bygget vinreoler, som man også kan købe i butikken.

Folk på tur

Han mener godt, at det kan lade sig gøre at trække kunder til en butik ude på landet. “Det vil nok især folk på søndagstur og turister, der har tid til at stoppe”, siger han. Det kan også være folk, der efter at have besøgt Bent Hansens hjemmeside www.hansen-design.dk får lyst til at se tingene i virkeligheden, før de køber. Brugskunstbutikken i Haare holder åben hver lørdag kl. 10 – 16 , du er også meget velkommen til at ringe til Bent ( 40151577 ) og aftale et andet tidspunkt hvis det passer dig bedre.
.

“Men jeg håber da, at kunne udvide åbningstiderne på et tidspunkt”, siger Bent Hansen, der foreløbig glæder sig til at tage imod kunder lørdag.