Vilkår

Betaling
På Hansen-Design.dk modtager vi betaling med Dankort, kreditkort og Mobilepay da det giver den private forbruger den bedste sikkerhed og ekspeditionstid. Alle oplysninger vedrørende betaling er sikret via en krypteret SSL forbindelse, som håndteres af vores betalingspartner Quickpay.dk.

Når den private forbruger gennemfører en handel hos Hansen-Design.dk hæver vi naturligvis først beløbet når varen afsendes.

Fragt og levering
Levering med GLS og DSV
Alle køb på Hansen-Design er incl 25 % moms men  ex. fragt som tillægges. Fragtprisen er altid 49 kr. inkl. moms uanset hvor mange varer du køber og sendes med GLS til nærmeste GLS PakkeShop. Større møbler og vinreoler sendes dog med Fragtmand (DSV). Prisen på fragt fremgår når du går til kassen inden betalingen gennemføres.

Du er også velkommen til selv at afhente dine varer fra vores lager på Fyn, men kun efter forudgående aftale med Hansen-Design.dk. Hansen-Design.dk tilbyder kun levering af møbler til brofaste øer i Danmark på nuværende tidspunkt

Når den private forbruger har afgivet sin ordre, vil Hansen-Design.dk tage kontakt for at aftale detaljer vedrørende afhentning/levering. Levering vil normalt tilbydes fem arbejdsdage efter bestilling i tidsrummet 8-16. Når der aftales levering uden at der er en hjemme til at modtage, vil varerne blive pakket, så de kan tåle at stå ude.

Hansen-Design.dk tager forbehold for tastefejl, prisændringer og fejlinformation fra leverandører.

Reklamationsret
Købeloven giver den private forbruger ret til at klage over fejl/mangler til Hansen-Design.dk i to år fra købstidspunktet. Fejl/mangler er afvigelser fra funktionalitet, som den private forbruger blev lovet eller havde grund til at forvente ved købet.

Hansen-Design.dk vil afhjælpe fejl/mangler, der har været til stede på købstidspunktet uden udgifter og unødigt besvær for den private forbruger. Den private forbruger skal dokumentere faktiske omkostninger ved returforsendelsen.

Som udgangspunkt anses en fejl for at have været til stede på købstidspunktet med mindre fejlen skyldes den private forbrugers forkerte brug og håndtering af varen. Den private forbruger og Hansen-Design.dk deler bevisbyrden, mens det er den private forbruger, der afgør om fejlen skal løses ved reparation eller ombytning. Er der tale om en væsentlig fejl kan den private forbruger også vælge at få pengene tilbage. Den private forbruger kan desuden klage i yderligere tre år, hvis problemet kommer igen.

På vinreoler solgt på Hansen-Design.dk gælder købelovens reklamationsret, der løber fra leveringsdagen.

Retur-, bytte- og fortrydelsesret
Ved afhentning af produkter efter aftale med Hansen-Design.dk bortfalder den private forbrugers krav på retur-, bytte- og fortrydelsesret, da den private forbruger får mulighed for at se og acceptere varen før handlen gennemføres.

For alle varer afsendt fra Hansen-Design.dk gælder 14 dages fortrydelsesret. Vi giver gerne pengene retur for købte varer , men fragten hæfter kunden selv for.

Cookie og privatlivspolitik 
Du finder vores cookie og privatlivspolitik her.